Fotbal: Ibrahimovic şi-a reziliat contractul cu Manchester United (oficial)

Fotbal: Ibrahimovic şi-a reziliat contractul cu Manchester United (oficial)

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic şi-a reziliat contractul cu echipa engleză de fotbal Manchester United, urmând să-şi continue cariera în Statele Unite, la formaţia Los Angeles Galaxy, informează AFP.

"Manchester United confirmă că şi-a dat acordul pentru încheierea contractului lui Zlatan Ibrahimovic, cu efect imediat. Toată lumea din cadrul clubului doreşte să-i mulţumească lui Zlatan pentru contribuţia pe care a avut-o de la sosirea sa şi îi dorim toate cele bune pentru viitor", precizează gruparea de pe Old Trafford într-un comunicat.

În vârstă de 36 ani, Ibrahimovic a mai evoluat în cursul carierei sale la Ajax Amsterdam, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan şi Paris Saint-Germain, iar acum se pregăteşte să traverseze Atlanticul pentru a se alătura echipei Los Angeles Galaxy din campionatul profesionist nord-american (MLS), cu care va semna un acord pe doi ani, conform ESPN.

Ibrahimovic a sosit la Manchester United în vara anului 2016, după despărţirea de Paris Saint-Germain, reuşind să marcheze 28 de goluri în toate competiţiile la primul său sezon în tricoul echipei engleze. O accidentare serioasă la genunchi, suferită în aprilie 2017, în partida cu Anderlecht Bruxelles din Europa League, l-a ţinut însă pe suedez departe de gazon timp de mai multe luni, iar după revenirea sa la United nu a mai reuşit să atingă nivelul care l-a consacrat. El nu a mai disputat niciun meci oficial începând din 26 decembrie.

Conform agenţiei Reuters, clubul Los Angeles Galaxy urmează să anunţe angajarea lui Zlatan Ibrahimovic în cursul zilei de vineri.
AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina