Fotbal: Iker Casillas (FC Porto), operat de urgenţă după ce a suferit un infarct

Fotbal: Iker Casillas (FC Porto), operat de urgenţă după ce a suferit un infarct

Iker Casillas, celebrul portar spaniol al echipei FC Porto şi o emblemă a clubului Real Madrid, a fost operat de urgenţă miercuri după ce a suferit un infarct de miocard, fiind în afara pericolului, a anunţat presa portugheză, citată de cotidianul L'Equipe.

În vârstă de 37 de ani, Casillas a fost spitalizat de urgenţă miercuri, după ce a suferit un "infarct acut de miocard" la antrenament.

Conform clubului FC Porto, el a fost operat şi se află într-o stare stabilă.

Mesaje de susţinere de la fostele sale echipe, coechipieri şi personalităţi ale sportului au invadat reţelele de socializare, Real Madrid exprimându-şi speranţa de a-l vedea pe "eternul său căpitan recuperându-se cât mai repede posibil".

Sosit la Porto în vara anului 2015, fostul mare portar al naţionalei Spaniei, cu care a cucerit două titluri de campion european (2008, 2012) şi unul mondial (2010), şi-a prelungit contractul cu un an la finalul stagiunii trecute, după ce a cucerit titlul de campion al Portugaliei cu Porto.AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina