Fotbal: Ilie Poenaru, noul antrenor al echipei Gaz Metan Mediaş

Fotbal: Ilie Poenaru, noul antrenor al echipei Gaz Metan Mediaş

Antrenorul Ilie Poenaru, în vârstă de 44 ani, a semnat vineri după-amiază un contract valabil pentru un sezon cu echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook.

Poenaru şi-a reziliat miercuri contractul cu Academica Clinceni, ultima clasată, la care se afla din 1 ianuarie 2018.

Ilie Poenaru şi-a început cariera de antrenor la FC Voluntari, ulterior a preluat echipa Under-19 a clubului Dinamo, iar de la începutul anului 2018 s-a aflat la conducerea formaţiei Academica Clinceni.

La Mediaş, Poenaru îl înlocuieşte pe Mihai Teja, care s-a despărţit, tot miercuri, de Gaz Metan.

Gaz Metan ocupă penultimul loc (15) în Liga I după opt etape, cu patru puncte, având cinci înfrângeri consecutive şi un singur punct luat în ultimele şapte partide.

Poenaru va debuta în nou sa postură vineri seara, când Gaz Metan Mediaş o întâlneşte pe FC Rapid Bucureşti, pe Arena Naţională, de la ora 21:00, în etapa a noua a Ligii I.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…