Fotbal: ''Încă nu am decis nimic'', a precizat Messi în legătură cu viitorul său la FC Barcelona

Fotbal: ''Încă nu am decis nimic'', a precizat Messi în legătură cu viitorul său la FC Barcelona

Starul argentinian Lionel Messi, care a intenţionat să plece în această vară de la echipa de fotbal FC Barcelona, a afirmat că încă nu a tranşat lucrurile în privinţa viitorului carierei sale, în timp ce în acest weekend se deschide perioada de mercato de iarnă, informează AFP.

"Nu ştiu încă. Astăzi, sunt concentrat, nu mă gândesc cum se va încheia sezonul. Încă nu am decis nimic", a declarat sextuplul "Balon de Aur", duminică, într-un interviu de peste o oră acordat postului spaniol de televiziune Sexta.

Contractul lui Messi expiră pe 30 iunie 2021, lăsându-i libertatea de a negocia cu alte cluburi începând de la 1 ianuarie o eventuală plecare în vara viitoare.

Fără să facă prea multe comentarii despre viitorul său, Leo Messi s-a rezumat la a spune: "Echipa traversează un moment dificil, dar eu sunt entuziast".

"Barca" a avut un început de sezon dificil şi ocupă abia locul 5 în La Liga, la 8 puncte de liderul Atletico Madrid, după 15 etape.

"Clubul este în dificultate şi va fi greu să-l readucem la nivelul la care era", a mai spus atacantul argentinian.

"'Barcelona este viaţa mea. Este clubul care m-a învăţat tot şi îl iubesc", a adăugat Messi, care în august a ţinut prima pagină a ziarelor în momentul în care a anunţat că vrea să plece de la clubul la care se află de 20 de ani.

Messi a anunţat ulterior că rămâne FC Barcelona.

Messi a venit la FC Barcelona în septembrie 2000, la vârsta de 13 ani, de la CA Newell's Old Boys, club din oraşul argentinian Rosario. El a debutat la prima echipă a catalanilor la 17 ani, pe 16 octombrie 2004, contra lui Espanyol Barcelona (1-0), a marcat 634 de goluri şi a câştigat 34 de trofee în 731 de meciuri oficiale disputate în tricoul blaugrana.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…