Fotbal: ''Închipuiţi-vă ce poate însemna când cineva spune că eşti un violator'' (Cristiano Ronaldo)

Fotbal: ''Închipuiţi-vă ce poate însemna când cineva spune că eşti un violator'' (Cristiano Ronaldo)

''Bineînţeles că povestea asta îmi tulbură viaţa. (...) Închipuiţi-vă ce poate însemna când cineva spune că eşti un violator'', a declarat pentru France Football atacantul portughez Cristiano Ronaldo, pe care o tânără din SUA îl acuză că a violat-o în urmă cu nouă ani.

"Am o prietenă, patru copii, o mamă în vârstă, surori, un frate, o familie de care sunt foarte apropiat. Fără să vorbesc de reputaţia mea, care este cea a unui om exemplar", a spus Ronaldo. "Ştiu cine sunt şi ce am făcut. Adevărul va ieşi la lumină", a continuat el.

"I-am dat explicaţii prietenei mele. Fiul meu, Cristiano Jr, este prea mic ca să înţeleagă. Cel mai greu este pentru mama şi surorile mele. Sunt foarte surprinse şi în acelaşi timp foarte supărate. E prima oară când le văd astfel", a afirmat atacantul transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus Torino.

La începutul lui octombrie, poliţia din Las Vegas a deschis o anchetă în urma acuzaţiilor aduse de Kathryn Mayorga, ce susţine că Ronaldo a violat-o pe 13 iunie 2009.

Ronaldo a asigurat pe 10 octombrie că a avut o relaţie "complet consimţită" cu Mayorga, potrivit unui comunicat al unuia din avocaţii fotbalistului. AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front