Fotbal: ''Închipuiţi-vă ce poate însemna când cineva spune că eşti un violator'' (Cristiano Ronaldo)

''Bineînţeles că povestea asta îmi tulbură viaţa. (...) Închipuiţi-vă ce poate însemna când cineva spune că eşti un violator'', a declarat pentru France Football atacantul portughez Cristiano Ronaldo, pe care o tânără din SUA îl acuză că a violat-o în urmă cu nouă ani.

"Am o prietenă, patru copii, o mamă în vârstă, surori, un frate, o familie de care sunt foarte apropiat. Fără să vorbesc de reputaţia mea, care este cea a unui om exemplar", a spus Ronaldo. "Ştiu cine sunt şi ce am făcut. Adevărul va ieşi la lumină", a continuat el.

"I-am dat explicaţii prietenei mele. Fiul meu, Cristiano Jr, este prea mic ca să înţeleagă. Cel mai greu este pentru mama şi surorile mele. Sunt foarte surprinse şi în acelaşi timp foarte supărate. E prima oară când le văd astfel", a afirmat atacantul transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus Torino.

La începutul lui octombrie, poliţia din Las Vegas a deschis o anchetă în urma acuzaţiilor aduse de Kathryn Mayorga, ce susţine că Ronaldo a violat-o pe 13 iunie 2009.

Ronaldo a asigurat pe 10 octombrie că a avut o relaţie "complet consimţită" cu Mayorga, potrivit unui comunicat al unuia din avocaţii fotbalistului. AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Experți din Coreea de Sud și China avertizează: e o mare greșeală să nu purtăm mască

2 De citit / Ce are de făcut România ca să nu ajungă în situaţia Italiei. Sfaturile unui medic român din Verona af…

3 Adevăratul ucigaș de la Suceava

4 VIDEO Ministrul Sănătății: „În acel cort de triaj, la Timișoara, era o tânără italiancă, trata pacienți români…

5 Document incendiar / PSD le-a dat 570 de milioane de euro samsarilor de drepturi litigioase! Aproape toți sunt c…

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video