Fotbal: ''Închipuiţi-vă ce poate însemna când cineva spune că eşti un violator'' (Cristiano Ronaldo)

Fotbal: ''Închipuiţi-vă ce poate însemna când cineva spune că eşti un violator'' (Cristiano Ronaldo)

''Bineînţeles că povestea asta îmi tulbură viaţa. (...) Închipuiţi-vă ce poate însemna când cineva spune că eşti un violator'', a declarat pentru France Football atacantul portughez Cristiano Ronaldo, pe care o tânără din SUA îl acuză că a violat-o în urmă cu nouă ani.

"Am o prietenă, patru copii, o mamă în vârstă, surori, un frate, o familie de care sunt foarte apropiat. Fără să vorbesc de reputaţia mea, care este cea a unui om exemplar", a spus Ronaldo. "Ştiu cine sunt şi ce am făcut. Adevărul va ieşi la lumină", a continuat el.

"I-am dat explicaţii prietenei mele. Fiul meu, Cristiano Jr, este prea mic ca să înţeleagă. Cel mai greu este pentru mama şi surorile mele. Sunt foarte surprinse şi în acelaşi timp foarte supărate. E prima oară când le văd astfel", a afirmat atacantul transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus Torino.

La începutul lui octombrie, poliţia din Las Vegas a deschis o anchetă în urma acuzaţiilor aduse de Kathryn Mayorga, ce susţine că Ronaldo a violat-o pe 13 iunie 2009.

Ronaldo a asigurat pe 10 octombrie că a avut o relaţie "complet consimţită" cu Mayorga, potrivit unui comunicat al unuia din avocaţii fotbalistului. AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

2 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

3 „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi”

4 Dar dacă George Simion o fi având și el aceeași misiune ca ăsta?

5 București, duminică seara...