Fotbal: Iniesta (Barcelona), înaintea ultimului Clasico din cariera sa

Fotbal: Iniesta (Barcelona), înaintea ultimului Clasico din cariera sa

Andres Iniesta (Barcelona), dacă problemele fizice nu îl vor împiedica, va juca duminică pe Camp Nou ultimul derby cu Real Madrid, al 38-lea din cariera sa, în timp ce Philippe Coutinho şi Ousmane Dembele au prilejul să debuteze în El Clasico, marele duel al fotbalului spaniol, relatează EFE

Iniesta a jucat primul său derby cu Real în 2004, sub comanda lui Frank Rijkaard, iar de atunci a disputat 37 în total, dintre care 25 în campionat, cu un palmares de 16 victorii, 9 remize şi 12 înfrângeri. Mijlocaşul spaniol a anunţat că va părăsi Barca după acest sezon, iar următoarea sa destinaţie este China.

În aceste 37 de meciuri, Iniesta a marcat 3 goluri şi a dat 8 pase decisive.

Coutinho, care a venit în mercato de iarnă, a ratat primele trei înfruntări cu Real Madrid, una în campionat şi două în Supercupa Spaniei, în timp ce Dembele, din cauza accidentărilor, nu a jucat în meciul tur din campionat. Francezul are însă o experienţă în jocurile cu Real Madrid, pe care a înfruntat-o de două ori în tricoul lui Dortmund, în grupele ediţiei 2016/2017 a Ligii Campionilor, când ambele meciuri s-au încheiat 2-2. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…