Fotbal: Iniesta, nemulțumit că o parte a publicului de pe Camp Nou a susținut-o pe Real Madrid

Fotbal: Iniesta, nemulțumit că o parte a publicului de pe Camp Nou a susținut-o pe Real Madrid

Andres Iniesta, mijlocașul echipei FC Barcelona, este nemulțumit că o parte a publicului de pe Camp Nou, alcătuită din turiști, a susținut-o pe Real Madrid în timpul meciului din manșa întâi a Supercupei Spaniei, câștigat duminică de oaspeți (3-1), scrie France Football.

Atmosfera de pe Camp Nou la acest meci a fost departe de standardele obișnuite pentru un El Clasico. Au fost auzite încurajări adresate oaspeților, venite mai ales de la spectatori aflați în vacanță.

"Ce s-a întâmplat cu publicul a fost ciudat. Nu e niciodată plăcut să vezi că lumea susține echipa rivală. Nu știu dacă a fost din cauza vânzării biletelor (deschisă tuturor — n. r.), dar a fost foarte complicat", a reacționat Iniesta, căpitanul Barcei.

Mijlocașul nu s-a ascuns totuși în spatele acestei scuze pentru a justifica înfrângerea echipei sale: "După golul de 1-0 (autogolul lui Pique — n. r.), a fost greu, dar am egalat. Decisive au fost golurile lui Real pe contraatac".

Manșa a doua a Supercupei Spaniei va avea loc miercuri pe Santiago Bernabeu.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro