Fotbal: Inter Milano a respins o ofertă de 85 de milioane de lire sterline a lui Chelsea pentru Lukaku

Fotbal: Inter Milano a respins o ofertă de 85 de milioane de lire sterline a lui Chelsea pentru Lukaku

Clubul de fotbal Inter Milano a respins o ofertă de 85 de milioane de lire sterline a lui Chelsea pentru atacantul belgian Romelu Lukaku, informează BBC.

Lukaku, 28 de ani, a devenit prioritatea lui Chelsea pentru postul de atacant central, după ce Borussia Dortmund a exclus să-l vândă în această vară pe Erling Braut Haaland, care era în vizorul londonezilor.

Proprietarii lui Inter au mari probleme financiare, dar sunt hotărâţi să-l păstreze pe Lukaku. Belgianul, fost jucător al lui Chelsea, a fost decisiv în sezonul trecut pentru câştigarea primului campionat al Italiei de către Inter din anul 2010.

Potrivit BBC, Chelsea voia să-l includă în această tranzacţie şi pe fundaşul spaniol Marcos Alonso.

Rămâne de văzut dacă deţinătoarea Ligii Campionilor va face o nouă ofertă pentru Lukaku, care şi-a exprimat dorinţa să rămână la Inter.

Lukaku a jucat 15 meciuri în trei sezoane la Chelsea, între 2011 şi 2014, dar a fost vândut lui Everton după ce a impresionat în stagiunea în care a fost împrumutat la această echipă. El a fost aproape să revină pe Stamford Bridge în 2017, dar a preferat să se transfere la Manchester United pentru 75 de milioane de lire sterline.

Lukaku a marcat 42 de goluri în 96 de meciuri pentru United, însă în 2019 a semnat un contract pe cinci ani cu Inter. Belgianul este cel mai scump jucător din istoria milanezilor, care au plătit pentru el 80 de milioane de euro. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…