Fotbal: Internaţionalul argentinian Sergio Aguero, indisponibil trei luni

Fotbal: Internaţionalul argentinian Sergio Aguero, indisponibil trei luni

Internaţionalul argentinian Sergio Aguero, atacantul echipei de fotbal FC Barcelona, victima unei probleme cardiace în plin meci, va fi indisponibil pentru cel puţin trei luni, perioadă în care se va evalua eficacitatea tratamentului pe care îl va urma, a anunţat, luni, clubul spaniol, citat de AFP.

"Kun Aguero a fost supus unui proces de diagnostic şi terapeutic de către dr. Josep Brugada", a anunţat FC Barcelona pe site-ul său oficial. "El nu va fi disponibil pentru următoarele trei luni, iar eficacitatea tratamentului va fi evaluată pentru stabilirea procesului de recuperare", a precizat comunicatul.

Clubul a adăugat că jucătorul argentinian a fost supus, sâmbătă seara, "unor examene cardiologice".

Aguero a fost victima unei uşoare probleme cardiace în meciul cu Alaves de sâmbăta trecută, de pe Camp Nou, după ce s-a lovit le piept şi gât cu puţin timp înainte.

Arbitrul a chemat personalul de intervenţie, dar Aguero a părăsit terenul de joc pe picioare, fiind înlocuit de Philippe Coutinho. El a fost transportat ulterior la un spital din Barcelona.

Clubul a publicat o fotografie cu jucătorul pe Twitter, cu hashtag-ul #ForçaKun.

Atacantul de 33 de ani, care s-a alăturat Barcelonei în această vară, provenind de la Manchester City, a avut cinci apariţii oficiale în tricoul catalanilor, marcând un singur gol.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale