Fotbal: Internaţionalul român de tineret Radu Drăguşin, gata să debuteze la prima echipă a lui Juventus (presă)

Fotbal: Internaţionalul român de tineret Radu Drăguşin, gata să debuteze la prima echipă a lui Juventus (presă)

Internaţionalul român de tineret Radu Drăguşin este pregătit să debuteze la prima echipă a clubului italian de fotbal Juventus Torino, scrie marţi site-ul TuttoMercatoWeb.

Convocat şi pentru întâlnirea de marţi cu Ferencvaros din Liga Campionilor, fundaşul născut în 2002 a devenit un nume obişnuit pe foaia de joc la meciurile formaţiei antrenate de Andrea Pirlo. Drăguşin nu a prins deocamdată niciun minut la prima echipă, spre deosebire de alţi fotbalişti tineri, deja promovaţi de Pirlo, ca Gianluca Frabotta, Giacomo Vrioni şi Manolo Portanova.

Românul a avut mai mult de aşteptat şi fiindcă Juve stă foarte bine la capitolul fundaşi centrali, cu jucători ca Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Matthijs de Ligt, revenit după o accidentare, Merih Demiral sau la nevoie chiar Danilo.

Drăguşin a fost cumpărat cu mai puţin de 40.000 de euro de la Regal Sport Bucureşti, când era căpitanul naţionalei Under-16 a României. De la formaţia Primavera la formaţia Under-23 a lui Juve, uriaşul fundaş central (1,91 m) face parte acum din prima echipă.

Drăguşin are la Juve modele preţioase, ca Bonucci si Chiellini, mai ales primul având un joc asemănător cu al său. Principala sursă de inspiraţie se află însă la Liverpool şi se numeşte Virgil van Dijk.

Drăguşin aşteaptă să debuteze, însă o nouă convocare la prima echipă aşteaptă mai mult decât un indiciu, comentează site-ul citat.

La mijlocul lui octombrie, Drăguşin a fost testat pozitiv la noul coronavirus la revenirea sa la Juventus, după participarea la acţiunile naţionalei Under-21 a României. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

4 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

5 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!