Fotbal: Invitații de la nunta lui Messi s-au dovedit foarte zgârciți

Fotbal: Invitații de la nunta lui Messi s-au dovedit foarte zgârciți

Lionel Messi le-a cerut celor 260 de invitați de la nunta sa să facă mai curând o donație pentru o asociație de caritate decât să-i ofere un cadou. Suma adunată după nuntă a fost de doar 9.500 euro.

Poți să fii bogat, celebru, dar și foarte zgârcit în același timp. Lionel Messi și-a dat seama de asta la nunta sa de la Rosario din 30 iunie, când le-a cerut celor 260 de invitați ai săi, între care s-au aflat Luis Suarez, Gerard Pique, Shakira, Samuel Eto'o, Xavi, Cesc Fabregas, Ezequiel Lavezzi, Angel Di Maria sau Neymar, să facă mai curând o donație pentru o asociație de caritate, Techo, care construiește locuințe de urgență pentru persoanele aflate în dificultate în Argentina, decât să-i facă lui și soției sale un cadou.

Organizația de caritate a dat publicității suma donată după nuntă: 9.500 de euro, adică 36,5 euro de persoană, scrie Les Echos marți. Techo a ținut să-i mulțumească lui Lionel Messi pentru inițiativă, reamintind angajamentul său și indicând că dineul a permis totuși construirea a 10 case. Techo a adăugat și că pot fi făcute în continuare donații prin intermediul site-ului său.

Potrivit presei argentiniene, invitații au fost încurajați să doneze și pentru o asociație care luptă împotriva cancerului la copii. Această asociația a primit 15.000 euro, adică peste 50 euro de persoană.

Aceste sume i-au scandalizat pe argentinieni mai ales că, potrivit cotidianului Clarin, Gerard Pique și soția sa Shakira au cheltuit peste 13.000 euro într-un cazino rezervat cu ocazia nunții lui Messi.

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Adrian Drăguț, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale