Fotbal: Ionuţ Radu, în vizorul unor cluburi ca Arsenal şi West Ham (presă)

Fotbal: Ionuţ Radu, în vizorul unor cluburi ca Arsenal şi West Ham (presă)

Portarul român Ionuţ Radu, care şi-a pierdut postul de titular la Genoa, este în vizorul cluburilor engleze Arsenal şi West Ham United, al grupării franceze Nice, dar şi al echipelor italiene Fiorentina şi Torino, informează FcInterNews.it.

Cluburile interesate de Radu doresc să-l transfere definitiv pe goalkeeperul împrumutat de Inter Milano la Genoa. Inter nu acceptă însă decât să-l împrumute pe Radu la altă formaţie până la finalul sezonului. Dacă acest lucru nu va fi posibil, Radu va reveni la Milano să se antreneze cu jucătorii lui Inter.

Radu, care are 22 de ani, a fost împrumutat de Inter Milano la Genoa în vara lui 2018, împrumutul său fiind valabil până în vara acestui an. Până duminică românul a fost titular la Genoa în toate meciurile din acest campionat. Noul antrenor al echipei, Davide Nicola, se bazează în Serie A pe Mattia Perin, recent împrumutat de la Juventus.

Radu a fost titular joi la Genoa pentru prima oară în acest an , în partida pe care echipa sa a pierdut-o la loviturile de departajare pe terenul lui Torino (scor 3-5), în optimile de finală ale Cupei Italiei.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

2 Andrei Caramitru șterge pe jos cu Nicușor Dan

3 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

4 Un fascinant material despre istoria Pământului... Ce s-ar fi întâmplat acum 591 de milioane de ani...

5 VIDEO Kadîrov și tragi apa...