Fotbal: Italianul Marco Rossi, noul selecţioner al Ungariei

Fotbal: Italianul Marco Rossi, noul selecţioner al Ungariei

Federaţia ungară de fotbal (MLSZ) l-a demis marţi pe belgianul George Leekens din postul de selecţioner naţional, numindu-l în locul acestuia pe italianul Marco Rossi, informează AFP şi Reuters.

Leekens preluase conducerea tehnică a naţionalei ungare pe 30 octombrie 2017, dar nu a reuşit să obţină de atunci nicio victorie în meciurile amicale disputate.

Maghiarii au pierdut în faţa Kazahstanului (2-3) şi Scoţiei (0-1), au remizat cu selecţionata Belarus şi au fost învinşi recent de Australia, echipă participantă la Cupa Mondială 2018 (1-2).

Ungaria, finalistă la Cupele Mondiale din 1938 şi 1954, şi-a fixat ca obiectiv pentru perioada următoare calificarea la Campionatul European din 2020, competiţie la care se va număra printre gazde, alături de România.

Marco Rossi (53 ani) este familiarizat cu fotbalul maghiar, fiind campion al Ungariei cu Honved Budapesta în 2017, înainte de a prelua echipa Dunajska Streda din Slovacia. AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor onlone: Gabriela Badea)

 

Sursa foto: mfor.hu 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

3 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

4 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…