Fotbal: Jerome Boateng (Bayern Munchen), în "negocieri avansate" cu Paris Saint-Germain

Fotbal: Jerome Boateng (Bayern Munchen), în "negocieri avansate" cu Paris Saint-Germain

Internaţionalul german Jerome Boateng, fundaşul echipei Bayern Munchen, se află în "negocieri avansate" cu Paris Saint-Germain, campioana en titre a Franţei la fotbal, anunţă Sky Sports Germania.

În vârstă de 29 ani, Boateng joacă la Bayern din 2011, când a revenit în Germania după un sezon petrecut la gruparea engleză Manchester City. El a făcut parte din lotul naţionalei ţării sale la Cupa Mondială 2018, unde Mannschaft-ul a părăsit competiţia după primul tur, nereuşind să îşi apere trofeul cucerit în urmă cu patru ani, în Brazilia.

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a recunoscut că Boateng ar putea pleca în această vară de pe Allianz Arena.

"Agenţii lui Boateng sunt în contact cu PSG, însă nu au existat discuţii directe între cluburi. Trebuie să aşteptăm şi să vedem dacă se va ajunge la un acord, iar apoi să stabilim o sumă de transfer care să fie acceptabilă pentru ambele părţi. În principiu, avem suficienţi jucători pe postul său, dacă Jerome va pleca", a declarat Rummenigge, citat de presa germană.

Conform presei britanice, clubul englez Manchester United este interesat, la rândul său, de serviciile lui Jerome Boateng, în schimbul căruia Bayern speră să obţină o sumă cuprinsă între 50 şi 60 milioane euro.
AGERPERS (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria