Fotbal: Jose Mourinho, cotat cu prima şansă la demitere în Premier League

Fotbal: Jose Mourinho, cotat cu prima şansă la demitere în Premier League

Portughezul Jose Mourinho, managerul lui Manchester United, are cele mai mari şanse să devină primul antrenor concediat în actuala ediţie a campionatului de fotbal al Angliei, în opinia caselor britanice de pariuri, informează agenţia Reuters.

Casa William Hill îi acordă o cotă de 8/11 tehnicianul portughez, considerând că Mourinho poate fi primul demis în acest sezon din Premier League, după rezultatele nefavorabile din perioadă, care au culminat cu remiza înregistrată pe teren propriu în faţa formaţiei Valencia (0-0), marţi seara, în Liga Campionilor.

Portughezul este urmat de antrenorii echipelor Southampton şi Cardiff City, Mark Hugues, respectiv Neil Warnock, ambii cu o cotă de 7/1.

Totodată, William Hill îl vede ca principal favorit la succesiunea lui Jose Mourinho la conducerea tehnică a echipei Manchester United pe francezul Zinedine Zidane, cu o cotă de 8/100, urmat de italianul Antonio Conte (8/1) şi francezul Arsene Wenger (10/1).
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…