Fotbal: Jose Peseiro, fost la Rapid Bucureşti, este noul antrenor al lui Sporting Lisabona

Fotbal: Jose Peseiro, fost la Rapid Bucureşti, este noul antrenor al lui Sporting Lisabona

Portughezul Jose Peseiro, fost antrenor al echipei de fotbal Rapid Bucureşti, a semnat un contract pe un, cu opţiune de prelungire pentru încă unul, cu Sporting Lisabona, a anunţat duminică presa internaţională.

Sporting, o grupare prestigioasă aflată în criză, a renunţat la antrenorul sârb Sinisa Mihajlovic, care s-a aflat doar nouă zile la conducerea echipei.

Peseiro a mai antrenat-o pe Sporting din vara lui 2004 până în octombrie 2005. Cu el pe bancă, formaţia, la care juca şi românul Marius Niculae, a jucat în 2005 finala Cupei UEFA, pierdută cu ŢSKA Moscova (1-3, chiar la Lisabona). Lusitanul a mai pregătit în ţara sa echipe ca Sporting Braga, FC Porto sau Vitoria Guimaraes şi a mai trecut pe la Panathinaikos şi Al-Hilal, fiind un timp şi selecţioner al Arabiei Saudite.

Peseiro a antrenat-o pe Rapid în prima parte a sezonului 2008-2009.

"În aceste vremuri grele, este important să creăm o atmosferă de stabilitate şi de încredere. Ştim ce vrem pentru a restabili echilibrul clubului", a declarat tehnicianul de 58 de ani la prezentarea sa oficială la Sporting.
AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante