Fotbal: Jucătorii şi membrii staff-ului echipei FC Viitorul, testaţi negativ la coronavirus

Fotbal: Jucătorii şi membrii staff-ului echipei FC Viitorul, testaţi negativ la coronavirus

Jucătorii echipei FC Viitorul, precum şi membrii staff-ului tehnic şi administrativ, au fost testaţi negativ la coronavirus, informează, vineri, gruparea din Ovidiu pe site-ul său oficial.

"Întreg lotul de jucători, staff-ul tehnic şi administrativ au efectuat miercuri, 22 iulie, o nouă testare COVID-19. Astăzi au fost trimise rezultatele, care ca şi la precedentele testări efectuate începând cu 16 mai, sunt negative pentru toţi jucătorii, membrii staff-ului tehnic şi administrativ implicaţi în desfăşurarea partidelor din Liga I. Suntem responsabili în această perioadă dificilă, în care ne protejăm atât pe noi cât şi pe cei din jurul nostru", se menţionează pe site-ul citat.

Formaţia FC Viitorul va întâlni sâmbătă, de la ora 18:00, pe teren propriu, echipa Chindia Târgovişte, într-o partidă contând pentru etapa a 11-a a play-out-ului Ligii I.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor patru formaţii şi la deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

După ultima testare, campioana en titre a României a devenit echipa cu cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din Liga I, 26.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...