Fotbal: Julen Lopetegui, selecţionerul Spaniei, va fi antrenorul lui Real Madrid după CM 2018

Fotbal: Julen Lopetegui, selecţionerul Spaniei, va fi antrenorul lui Real Madrid după CM 2018

Julen Lopetegui, selecţionerul naţionalei de fotbal a Spaniei, va fi antrenorul lui Real Madrid după Cupa Mondială 2018, a anunţat marţi clubul care a câştigat în luna mai pentru al treilea an consecutiv Liga Campionilor

Lopetegui a semnat un contract pe trei ani cu Real Madrid, unde îi va urma francezului Zinedine Zidane. Acesta s-a despărţit la sfârşitul lui mai de gruparea din capitala Spaniei, la câteva zile după cel de-al treilea succes consecutiv în Liga Campionilor.

Lopetegui, care are 51 de ani, pregăteşte naţionala Spaniei din vara lui 2016, când l-a înlocuit pe Vicente del Bosque. Tehnicianul îşi prelungise recent contractul cu La Roja până în 2020.

Spania, campioană mondială în 2010, va debuta la turneul final din Rusia împotriva Portugaliei, campioana europeană en titre, pe 15 iunie la Soci, în grupa B. Ea va întâlni apoi Iranul şi Marocul. AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina