Fotbal: Junior Morais a plecat la Gaziantep - E o provocare pe final de carieră

Fotbal: Junior Morais a plecat la Gaziantep - E o provocare pe final de carieră

Fundaşul brazilian Junior Morais, care a fost transferat de la FCSB la Gaziantep, formaţie antrenată de Marius Şumudică, a afirmat, miercuri, la plecarea spre Turcia că este o provocare pentru finalul său de carieră.

"E o provocare bună pentru final de carieră, sunt foarte bucuros că voi lucra încă o dată cu Marius Şumudică. O parte tristă ar fi că după 8 ani plec din România. Plec cu un pic de emoţie, aşa cum am plecat prima dată din Brazilia. Acum simt la fel, sper însă să fac o treabă bună. Cred că am şi eu o vârstă şi de aia m-a lăsat să plec domnul Becali. Pe final ne-am înţeles să plec acolo şi asta este cel mai important. Sunt bucuros pentru că vreau să fac performanţă acolo", a declarat Junior Morais la Aerorportul Henri Coandă.

Jucătorul brazilian le doreşte foştilor săi colegi să câştige campionatului în viitorul sezon şi să se califice în grupele Ligii Europa: "Despărţirea a fost un pic tristă, băieţii m-au încurajat foarte mult, mi-au dorit multă baftă. Şi eu le doresc multă baftă, să câştige campionatul şi să se califice în grupele Europa League. Eu cred că şi fără mine echipa va merge foarte bine".

În vârstă de 32 de ani, Junior Morais, a evoluat între 2011 şi 2017 la formaţia Astra Giurgiu, mult timp sub comanda antrenorului Marius Şumudică, pe care îl va întâlni la Gaziantep. AGERPRES/(V - autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu