Fotbal: Justin Ştefan (LPF) - Nu se pune problema să nu putem termina acest campionat

Fotbal: Justin Ştefan (LPF) - Nu se pune problema să nu putem termina acest campionat

Secretarul gen al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Justin Ştefan, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, după cazul pozitiv de coronavirus depistat la un component al echipei CFR Cluj, că nu se pune problema ca această ediţie a Ligii I să nu se poată termina.

"Meciul echipei CFR Cluj cu FCSB din această seară s-a amânat după ce a apărut un caz pozitiv de coronavirus la formaţia ardeleană. Nu se pune problema să nu putem termina această ediţie de campionat. Mergem în continuare cu meciurile, atât timp cât avem date la care să se dispute cele amânate. Pentru meciul FCSB - CFR Cluj avem deja o dată la care poate fi reprogramat, 28 sau 29 iulie", a declarat pentru AGERPRES secretarul general Justin Ştefan.

Meciul FCSB - CFR Cluj, programat sâmbătă (astăzi) în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I, a fost amânat în urma apariţiei unui caz de Covid-19 la echipa oaspete, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) într-un comunicat.

"Meciul dintre FC FCSB şi CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21:00, a fost amânat din cauza apariţiei unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene", a indicat LPF.

"Liga Profesionistă de Fotbal va anunţa în perioada imediat următoare, după consultarea cu deţinătorii drepturilor TV, şi având în vedere situaţia medicală nou apărută, ziua şi ora la care se va disputa această partidă", a adăugat LPF.

Meciul FCSB - FC CFR 1907 Cluj-Napoca urma să se desfăşoare pe Arena Naţională din Bucureşti.
AGERPRES (AS/autor: Adrian Ţone; editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Alexandru Cojocaru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

3 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

4 DOCUMENT ANRE încearcă să dreagă busuiocul după ce Guvernul a anunțat că intervine în scandalul liberalizării …

5 Medic român în Suedia / Am ajuns să invidiez România