Fotbal: Juventus a câștigat derby-ul cu AC Milan cu un penalty controversat primit în prelungiri

Fotbal: Juventus a câștigat derby-ul cu AC Milan cu un penalty controversat primit în prelungiri

Juventus a învins marea rivală AC Milan cu scorul de 2-1, vineri seara, la Torino, într-un meci din etapa a 28-a a campionatului de fotbal al Italiei, grație unui penalty controversat transformat în prelungiri.

Marocanul Medhi Benatia (30) a deschis scorul pentru campioni, dar columbianul Carlos Bacca a egalat în finalul primei reprize (43). Victoria a fost adusă de golul marcat de argentinianul Paulo Dybala (90+7), dintr-un penalty acordat pentru henț la Mattia De Sciglio, deși centrarea lui Stephan Lichtsteiner a fost de la mică distanță și a părut că l-a lovit pe milanez în stomac și nu în mână, potrivit DPA. Lovitura de pedeapsă s-a executat după consultări între arbitrul de centru și arbitrul asistent și protestele jucătorilor oaspeți.

Milan rămăsese în zece oameni în min. 90+3, când a fost eliminat Jose Sosa.

Sâmbătă are loc meciul Genoa — Sampdoria, iar duminică se dispută partidele Sassuolo — Bologna, Chievo Verona — Empoli, Fiorentina — Cagliari, Inter Milano — Atalanta Bergamo, Napoli — Crotone, Pescara — Udinese, Palermo — AS Roma, iar luni se va juca partida Lazio — Torino.

Juventus conduce detașat, cu 70 puncte, urmată de AS Roma, 59 puncte, Napoli, 57 puncte, Lazio, 53 puncte, Atalanta, 52 puncte, Inter Milano, 51 puncte, AC Milan, 50 puncte, etc.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Cuvintele sunt de prisos...