Fotbal: Juventus Torino l-a demis pe antrenorul Maurizio Sarri, după eliminarea din Liga Campionilor

Fotbal: Juventus Torino l-a demis pe antrenorul Maurizio Sarri, după eliminarea din Liga Campionilor

Clubul Juventus Torino, campioana Italiei, l-a demis sâmbătă pe antrenorul Maurizio Sarri, a doua zi după eliminarea din optimile Ligii Campionilor de către Olimpique Lyon, transmite EFE.

Juventus a postat un comunicat în care anunţă destituirea lui Maurizio Sarri din postul de antrenor, dar îi mulţumeşte pentru că a scris o nouă pagină de istorie în sezonul trecut, în care ''Bătrâna Doamnă'' a câştigat al nouălea titlu consecutiv.

Sarri a venit la Juventus în vara anului 2019, când l-a înlocuit pe Massimiliano Allegri, cvintuplu campion cu ''bianconeri'', cvadruplu campion al Cupei Italiei, şi a semnat un contract până în iunie 2022. Deşi a câştigat titlul, Juve a pierdut atât Supercupa Italiei cât şi Cupa Italiei, în iunie, după lovituri de departajare în faţa lui Napoli.

Eliminarea din Liga Campionilor, pe care Juventus nu a mai câştigat-oi din 1996, a fost însă decisivă pentru debarcarea lui Sarri.

Olympique Lyon s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor datorită golului în deplasare, câştigând acasă cu 1-0 în meci retur şi pierzând cu 1-2 manşa secundă.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...