Fotbal: Kepa a semnat pe şapte ani cu Chelsea, devenind cel mai scump portar din lume

Fotbal: Kepa a semnat pe şapte ani cu Chelsea, devenind cel mai scump portar din lume

Spaniolul Kepa Arrizabalaga a semnat un acord pe şapte sezoane cu echipa engleză Chelsea Londra, care a plătit în schimbul său 80 milioane euro, cea mai mare sumă achitată pentru un portar în istoria fotbalului.

Chelsea a decis să achite clauza de reziliere a contractului lui Kepa cu clubul Athletic Bilbao, pentru a acoperi cât mai repede golul lăsat de plecarea goalkeeper-ului belgian Thibaut Courtois.

Deşi Chelsea nu a confirmat suma plătită în schimbul lui Kepa, echipa spaniolă Athletic Bilbao a anunţat, în cursul zilei de miercuri, că a fost achitată clauza de reziliere a portarului în vârstă de 23 ani, în valoare de 80 milioane euro.

Thibaut Courtois, desemnat cel mai bun portar al Cupei Mondiale 2018, unde a ajuns până în semifinale cu selecţionata Belgiei, a forţat un transfer la Real Madrid pentru a fi mai aproape de copiii săi, care trăiesc în capitala Spaniei, unde goalkeeper-ul a evoluat anterior, sub formă de împrumut, la Atletico Madrid, între 2011 şi 2014.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”