Fotbal: ''L-am fi putut ajuta mai mult pe Maradona'', spune Juergen Klopp

Fotbal: ''L-am fi putut ajuta mai mult pe Maradona'', spune Juergen Klopp

"L-am fi putut ajuta mai mult pe Diego Maradona", a declarat vineri antrenorul echipei Liverpool, Juergen Klopp, la două zile după moartea legendarului fotbalist argentinian, transmite AFP.

Maradona a murit miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, după o luptă îndelungată cu alcoolismul şi dependenţa de droguri. Decesul celui care a fost socotit unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile a fost urmat de un val de emoţie şi de numeroase omagii.

"Viaţa lui arată cât de plăcut poate fi totul când eşti un fotbalist de clasă mondială şi cât de greu poate fi în acelaşi timp", a spus Klopp. "A fost un personaj foarte impresionant. L-am întâlnit o dată şi, pentru un jucător de nivel meu, a fost ca şi cum l-aş fi întâlnit pe Papă. Sincer să fiu, a fost ceva cu adevărat deosebit", şi-a amintit el.

"Va lipsi fotbalului, mie îmi va lipsi. Iar când vedem reacţiile din lumea întreagă, îmi spun că dacă ne-am fi arătat dragostea pentru el fără să ne dorim să facem un selfie, doar arătându-i pur şi simplu respectul pe care-l merita cât timp trăia, cred că l-am fi putut ajuta", a adăugat tehnicianul german.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...