Fotbal: La Liga ar fi supravieţuit şi fără Messi, consideră Javier Tebas

Fotbal: La Liga ar fi supravieţuit şi fără Messi, consideră Javier Tebas

Preşedintele Ligii spaniole de fotbal, Javier Tebas, a afirmat că nu s-a îngrijorat niciodată serios în legătură cu impactul pe care l-ar fi avut asupra campionatului Spaniei plecarea argentinianului Lionel Messi de la FC Barcelona, informează AFP.

După ce a încercat, fără succes, să părăsească Barca în cursul acestei veri, sextuplul câştigător al Balonului de Aur s-a resemnat în cele din urmă, anunţând la sfârşitul săptămânii trecute că va rămâne pe Camp Nou şi în sezonul viitor.

Întrebat luni dacă o posibilă plecare a starului argentinian a reprezentat o îngrijorare pentru el, Tebas a răspuns: "O îngrijorare serioasă, nu. O îngrijorare, da".

"Noi vrem mereu să-l avem pe Messi alături de noi. Am spus-o de nenumărate ori, el este cel mai bun jucător din istorie şi, în calitate de preşedinte al Ligii, aş vrea ca el să-şi încheie cariera în această competiţie", a adăugat oficialul iberic.

"La Liga ca instituţie, ca marcă, trebuie să fie mai presus de jucători şi cluburi', a continuat el. "Dar am fost puţin îngrijoraţi, pentru că după 20 de ani îl vrem alături de noi şi nu în alt campionat:"

Conform lui Javier Tebas, plecarea lui Messi nu ar fi afectat veniturile La Liga din din drepturile de difuzare. "Nu cred, pentru că am vândut deja 90% din drepturi pentru următoarele patru sezoane', a explicat el.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”