Fotbal: La Liga ar fi supravieţuit şi fără Messi, consideră Javier Tebas

Fotbal: La Liga ar fi supravieţuit şi fără Messi, consideră Javier Tebas

Preşedintele Ligii spaniole de fotbal, Javier Tebas, a afirmat că nu s-a îngrijorat niciodată serios în legătură cu impactul pe care l-ar fi avut asupra campionatului Spaniei plecarea argentinianului Lionel Messi de la FC Barcelona, informează AFP.

După ce a încercat, fără succes, să părăsească Barca în cursul acestei veri, sextuplul câştigător al Balonului de Aur s-a resemnat în cele din urmă, anunţând la sfârşitul săptămânii trecute că va rămâne pe Camp Nou şi în sezonul viitor.

Întrebat luni dacă o posibilă plecare a starului argentinian a reprezentat o îngrijorare pentru el, Tebas a răspuns: "O îngrijorare serioasă, nu. O îngrijorare, da".

"Noi vrem mereu să-l avem pe Messi alături de noi. Am spus-o de nenumărate ori, el este cel mai bun jucător din istorie şi, în calitate de preşedinte al Ligii, aş vrea ca el să-şi încheie cariera în această competiţie", a adăugat oficialul iberic.

"La Liga ca instituţie, ca marcă, trebuie să fie mai presus de jucători şi cluburi', a continuat el. "Dar am fost puţin îngrijoraţi, pentru că după 20 de ani îl vrem alături de noi şi nu în alt campionat:"

Conform lui Javier Tebas, plecarea lui Messi nu ar fi afectat veniturile La Liga din din drepturile de difuzare. "Nu cred, pentru că am vândut deja 90% din drepturi pentru următoarele patru sezoane', a explicat el.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești

5 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…