Fotbal: Laurențiu Reghecampf (Steaua) - Eu niciodată nu o să îmi dau demisia

Fotbal: Laurențiu Reghecampf (Steaua) - Eu niciodată nu o să îmi dau demisia

Antrenorul Laurențiu Reghecampf declarat, vineri, într-o conferință de presă, că niciodată nu își va da demisia de la conducerea tehnică a echipei de fotbal Steaua, precizând că, deși se află pe locul doi în clasamentul Ligii I, formația roș-albastră are șanse foarte mari să câștige titlul în acest sezon.

"Nu m-am gândit la demisie. Pe mine toate aceste lucruri mă întăresc. Chiar dacă la anumite meciuri nu ne-am ridicat la nivelul la care ne-am propus, o să încercăm să fim mai puternici și mai buni de la zi la zi. O schimbare în momentul de față clar nu este OK. Eu niciodată nu o să îmi dau demisia pentru că noi avem în continuare șanse foarte mari să câștigăm campionatul. Se dorește foarte mult din afară să se creeze o presiune artificială, dar sunt sigur că jucătorii sunt destul de maturi să își dea seama de acest lucru", a spus tehnicianul, care are o clauză în contractul cu Steaua conform căreia dacă este demis clubul trebuie să îi plătească suma de 1 milion de euro.

Rezultatele slabe obținute de Steaua de la începutul anului 2017 au fost puse de Reghecampf pe seama greșelilor de arbitraj. "La meciurile pe care le-am disputat noi până acum au fost greșeli de arbitraj foarte mari. Când s-a greșit în favoarea noastră au apărut tot felul de discuții, dar nu și când greșelile au fost împotriva noastră. Dacă punem în balanță aceste greșeli, noi aveam mult mai multe puncte în momentul de față. Mai ales anul acesta au fost greșeli foarte mari, greșeli grave", a afirmat el.

Laurențiu Reghecampf a menționat că se gândește să îl acționeze în judecată pe fostul selecționer Victor Pițurcă pentru declarațiile făcute de acesta după meciul Steaua — Dinamo din semifinalele Cupei Ligii. Pițurcă a afirmat la postul Dolce Sport că Reghecampf a condus-o la începutul carierei de antrenor pe FC Snagov, formație ale cărei rezultate se știau dinainte de meciuri.

"Victor Pițurcă a vorbit foarte multe lucruri despre mine pe care va trebui să le dovedească la un moment dat. Spunând că la Snagov se știau rezultatele dinainte vreau să îi transmit că trebuie să dovedească asta. Emisiunea TV la care a fost ieri o am înregistrată și reprezintă o probă pentru mine împotriva lui într-un eventual proces. Am să mă gândesc foarte bine ce am să fac. Eu nu am nimic cu el, dacă luăm datele mele de când sunt la Steaua și ale lui la Steaua, e o diferență mare. Singurul antrenor al Stelei care nu a reușit să ducă echipa în cupele europene după 1989 este el. Repet, este singurul", a precizat Reghecampf.

Prezent la conferința de presă, directorul sportiv Mihai Stoica a declarat, de asemenea, că rezultatele slabe din ultima perioadă au fost cauzate de greșeli de arbitraj, precizând că are toate motivele să creadă că "există o coaliție împotriva Stelei" din acest punct de vedere.

Stoica a adăugat că nu se pune problema ca antrenorul Laurențiu Reghecampf să fie demis. "Gigi Becali e mincinos? Nu, vă spun eu că nu minte. Și dacă spune că nu se pune problema înlocuirii (n.r. antrenorului), atunci ăsta este adevărul", a adăugat Mihai Stoica.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…