Fotbal: Leo Grozavu, noul antrenor al echipei FC Botoșani

Fotbal: Leo Grozavu, noul antrenor al echipei FC Botoșani

Antrenorul Leo Grozavu va prelua, începând de marți după-amiază, conducerea tehnică a echipei de fotbal FC Botoșani, a declarat, pentru AGERPRES, președintele AFC Botoșani, Cornel Șfaițer.

Potrivit acestuia, contractul lui Grozavu este valabil pe șase luni, cu posibilitatea de prelungire. El va conține prime de obiectiv, una dintre ele fiind acordată pentru evitarea retrogradării, iar cealaltă pentru o eventuală calificare pe prima poziție a clasamentului din play-out.

''Contractul va fi semnat, cel mai probabil, mâine (n.r.—miercuri). În după-amiaza asta (n.r.—marți după-amiază) va fi la antrenament. E un contract semnat în condiții normale. E un antrenor pe care ni l-am dorit', a afirmat Șfaițer.

Președintele AFC Botoșani susține că avantajul lui Grozavu este acela că ''echipa e creionată de el'' și că ''o cunoaște bine''.

Grozavu și-a reziliat marți contractul cu Gaz Metan Mediaș, echipă pe care a lăsat-o pe primul loc în Seria a II-a a ligii secunde de fotbal la finalul sezonului regulat.

Leo Grozavu a mai antrenat-o pe FC Botoșani la începutul acestui campionat, dar s-a despărțit de echipa bucovineană pe 14 septembrie, când aceasta era pe locul 12 (din 14 echipe), cu 7 puncte după zece etape.

Cristi Pustai a fost demis, vineri, de la FC Botoșani, după o serie de trei înfrângeri consecutive. Formația din Botoșani se află pe poziția cincea din play-out cu 20 de puncte.

AGERPRES/ (A — autor: Cristian Lupașcu, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...