Fotbal: Lewandowski (Bayern Munchen), votat cel mai bun jucător din Bundesliga

Fotbal: Lewandowski (Bayern Munchen), votat cel mai bun jucător din Bundesliga

Atacantul lui Bayern Munchen, polonezul Robert Lewandowski, a fost votat drept cel mai bun jucător al sezonului de fotbaliștii de la echipele din Bundesliga, scrie DPA.

25% dintre cei 248 de fotbaliști care și-au exprimat votul l-au ales pe Lewandowski, 15% pe mijlocașul lui RB Leipzig, Naby Keita și 10,5% pe Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund). Într-un sondaj similar efectuat în iarnă, Aubameyang se afla în fruntea opțiunilor.

Totodată, portarul lui Bayern Munchen, Manuel Neuer, a fost desemnat drept cel mai bun jucător pe acest post, în favoarea sa exprimându-se 32,7% dintre votanți. El a fost urmat de Timo Horn (FC Koln) și Rune Jarstein (Hertha Berlin).

Julian Nagelsmann, antrenorul lui Hoffenheim, a fost votat ''tehnicianul sezonului'', obținând 44,8% din voturile exprimate. În urma sa s-au clasat Ralph Hasenhuettl (RB Leipzig) și Christian Streich (Freiburg).

AGERPRES/(autor: Adrian Drăguț, editor Teodor Ciobanu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...