Fotbal: Li Yonghong, noul președinte al clubului AC Milan, începe o nouă eră la rossoneri

Fotbal: Li Yonghong, noul președinte al clubului AC Milan, începe o nouă eră la rossoneri

AC Milan a intrat de vineri într-o nouă eră în care noul conducător, chinezul Li Yonghong, a anunțat deschiderea unui nou capitol în istoria legendarului club italian de fotbal, după 31 ani sub conducerea lui Silvio Berlusconi, relatează AFP.

''Astăzi e o zi importantă. Am deschis un nou capitol în istoria legendară a Milanului, a declarat președintele Li Yonghong, în prima sa conferință la clubul lombard. Avem o mare responsabilitate către toți tifosi și vrem să le împlinim așteptările. Milan e unul dintre cele mai bune cluburi din lume, cu 118 ani de istorie glorioasă. În ultimii 30 de ani, clubul a obținut succese de neuitat. Toate aceste succese și toate starurile care au jucat aici fac ca tifosi să aștepte revenirea clubului în vârful Europei. Obiectivul nostru pentru viitor și pentru tifosi, din toată lumea, să iubească și mai mult AC Milan''.

Clubul italian de fotbal AC Milan, unul dintre cele mai prestigioase din lume, a fost vândut oficial joi unui grup de investitori chinezi, Rossoneri Sport Investment Lux, pentru 740 de milioane de euro.

În cei 31 ani în care Berlusconi a fost președinte, Milan a cucerit 29 de trofee, inclusiv 5 în Liga Campionilor.

În prezent pe locul 6 în Serie A, Milan a încheiat ultimele trei campionate pe locurile 8, 10 și 7 și pare departe de gloria sa de altădată.

AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Așa o fi? / Cade și EUROINS? Doar 5% din bani mai sunt în băncile din România!

4 Andreea Pirui, vedetă la Kanal D, a fost prinsă drogată?

5 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”