Fotbal Liga 1: FC Viitorul - FC Voluntari 4-0

Fotbal Liga 1: FC Viitorul - FC Voluntari 4-0

Echipa FC Viitorul Constanţa a învins pe teren propriu, cu scorul de 4-0, formaţia FC Voluntari, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal, disputată duminică la Ovidiu.

Elevii antrenorului Gheorghe Hagi au obţinut un succes meritat, graţie golurilor marcate de Gabriel Iancu (16), George Ganea (55), Lyes Houri (82) şi Rivaldinho (87).

Aceasta a fost a şaptea victorie obţinută de Viitorul în nouă confruntări pe care le-a avut până acum cu FC Voluntari în Liga 1, două jocuri încheindu-se la egalitate.

FC Viitorul a urcat pe locul secund în clasament, la egalitate de puncte cu Poli Iaşi (15) şi la două lungimi de liderul CFR Cluj (17 puncte).

FC Viitorul - FC Voluntari 4-0 (1-0), Stadion Central Academia Hagi - Ovidiu
Au marcat: Iancu (16), Ganea (55), Houri (82), Rivaldinho (87).
Arbitru: Adrian Cojocaru (Galaţi), asistenţi: Gabriel Stroie (Piteşti) şi Vlad Bârlădeanu (Bucureşti), arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti).
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Ion Căţoi (Bucureşti) - LPF.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Alexandru Cojocaru)

Surasa foto (c) www.fcviitorul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...