Fotbal: Liga Campionilor - 25 de răniți în incidentele de la Madrid

Fotbal: Liga Campionilor - 25 de răniți în incidentele de la Madrid

Douăzeci de suporteri și cinci polițiști au fost răniți în incidentele care au avut loc miercuri seara în apropierea stadionului Vicente Calderon, cu ocazia meciului dintre cele două echipe rivale din Madrid, Atletico și Real, din manșa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, informează AFP.

Un purtător de cuvânt al serviciului de urgență din capitala Spaniei a precizat că răniții au suferit "tăieturi și lovituri, toate ușoare".

Altercațiile au avut loc în momentul în care mai multe autocare cu fani ai lui Real Madrid au fost atacate de către suporterii rivali în proximitatea arenei, aceștia aruncând cu sticle și alte obiecte în direcția vehiculelor.

Pentru a evita alte incidente, poliția a făcut un baraj pentru a separa cele două tabere, până când situația a revenit la normal.

Niciunul dintre răniți nu a avut nevoie de îngrijiri la spital și nicio persoană nu a fost reținută.

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor , în ciuda înfrângerii la limită suferită pe terenul rivalei Atletico (1-2), în partida de miercuri. Elevii lui Zinedine Zidane au beneficiat de avantajul pe care îl aveau după meciul tur, de pe stadionul Santiago Benabeu, câștigat de Real cu 3-0.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”