Fotbal: Liga Campionilor - Borussia Moenchengladbach studiază alternativa de a muta meciul cu Manchester City în Danemarca

Fotbal: Liga Campionilor - Borussia Moenchengladbach studiază alternativa de a muta meciul cu Manchester City în Danemarca

Echipa germană de fotbal Borussia Moenchengladbach studiază alternativa de a muta în Danemarca partida cu Manchester City, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, în cazul în care formaţiei engleze i se va refuza intrarea în Germania, în cadrul măsurilor pentru combaterea răspândirii coronavirusului, informează EFE.

Moenchengladbach a reacţionat astfel preventiv, după ce campioanei Angliei, FC Liverpool, i s-a refuzat intrarea pe teritoriul german în vederea meciului cu RB Leipzig, programat pe 16 februarie.

Gruparea din Bundesliga a contactat în acest sens clubul FC Midtjylland, pentru a evalua posibilitatea de a muta partida cu Manchester City pe terenul grupării daneze de primă ligă.

Informaţia a fost confirmată de presa daneză, care citează surse din cadrul clubului FC Midtjylland, pecizează EFE.

În prezent nu se permite intrarea în Germania a persoanelor care provin din ţări în care există o înaltă răspândire a noilor tulpini ale coronavirusului, printre care se află şi Marea Britanie.

Situaţia Borussiei Moenchengladbach este diferită, totuşi, de cea a lui RB Leipzig, deoarece meciul cu Manchester City este programat pe 24 februarie, în timp ce interdicţia impusă de autorităţile germane este valabilă în principiu până pe 17 februarie.

Însă, dacă această interdicţie va fi prelungită, Moenchengladbach se va confrunta cu o situaţie similară în care se află acum RB Leipzig, nevoită să dispute Liverpool pe teren neutru şi să suporte costurile suplimentare generate de această mutare.

O altă variantă ar fi ca meciul tur să se dispute în Anglia, cu speranţa că situaţia se va schimba până la partida retur, programată pe 10 martie. Pentru aceasta este nevoie, însă, de acordul celor de la Liverpool.

În orice caz, dacă cei de la Leipzig nu vor găsi o soluţie, UEFA ar putea acorda victoria la masa verde pentru Liverpool (0-3).
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”

5 „A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”