Fotbal: Lionel Messi i-a transmis un mesaj lui Xavi, care şi-a anunţat retragerea

Fotbal: Lionel Messi i-a transmis un mesaj lui Xavi, care şi-a anunţat retragerea

Căpitanul echipei de fotbal FC Barcelona, Lionel Messi, i-a transmis un mesaj lui Xavi Hernandez pe contul său de Instagram, în care ai aduce un omagiu fostului căpitan al catalanilor, care a lăsat un gol la club după plecarea lui în 2015, relatează EFE.

Xavi a anunţat că la finalul acestui sezon cu Al Sadd (Qatar) îşi va agăţa ghetele în cui şi se va dedica unei cariere de antrenor.

''A fost o plăcere să împart vestiarul cu tine, @Xavi, mulţi ani şi multe experienţe împreună şi adevărul este că ne lipseşti din prima zi în care ai decis să pleci, tuturor celor pe care ne-ai ajutat în teren şi în afara lui. Ştii deja că îţi urez ce e mai bine în noua etapă din viaţa ta, care începe acum. Sunt sigur că vei continua să obţii succese în tot ce îţi propui în lumea fotbalului. O îmbrăţişare puternică'', a scris Messi în mesajul său, care a postat şi o fotografie în care sărbătoreşte alături de Xavi un gol marcat pe Camp Nou.

Xavi a debutat la Barca în 1998 şi a jucat pe Camp Nou până în 2015, perioadă în care a câştigat 8 titluri şi de patru ori Liga Campionilor. Cu naţionala Spaniei, el a câştigat CM 2010, EURO 2008 şi 2012, retrăgându-se după CM 2014.

Luna trecută, Xavi a ajutat-o pe Al Sadd să câştige titlul în Qatar şi să se califice în sferturile Emir Cup. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”