Fotbal: Lionel Messi primește Gheata de Aur pentru a patra oară în cariera sa

Fotbal: Lionel Messi primește Gheata de Aur pentru a patra oară în cariera sa

Internaționalul argentinian Lionel Messi, atacantul lui FC Barcelona, intră pentru a patra oară în cariera sa în posesia trofeului Gheata de Aur, atribuit celui mai bun marcator din fotbalul european în sezonul trecut, informează cotidianul Marca.

Ceremonia va avea loc vineri la prânz, în fosta fabrică de bere Estrella Damm din Barcelona, Messi urmând să primească trofeul din mâinile uruguayanului Luis Suarez, colegul său de la Barca și câștigătorul Ghetei de Aur 2016.

Autorul a 37 de goluri în ediția 2016-2017 a campionatului Spaniei, Messi a mai cucerit acest trofeu în 2010, 2012 și 2013. El îl egalează cu această ocazie pe portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid) care a câștigat tot de patru ori Gheata de Aur în cursul carierei sale.

De menționat că în sezonul 2011/2012, când a cucerit pentru a doua oară trofeul, Messi a reușit să înscrie un număr record de 50 de goluri în prima ligă spaniolă.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Adrian Drăguț)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…