Fotbal: Louis Munteanu, testat pozitiv la coronavirus la Fiorentina, după prezenţa la naţionala de tineret

Fotbal: Louis Munteanu, testat pozitiv la coronavirus la Fiorentina, după prezenţa la naţionala de tineret

Atacantul român Louis Munteanu a fost testat pozitiv la COVID-19 la revenirea sa la clubul italian de fotbal Fiorentina, după ce a fost prezent la naţionala Under-21 a României, a anunţat, vineri, gruparea viola pe site-ul său oficial.

''Fotbalistul Louis Munteanu, revenit după acţiunea naţionalei Under-21 a României, a fost supus ieri la un test molecular şi a avut un rezultat pozitiv la COVID-19. Jucătorul a fost pus imediat în izolare, fiind în prezent asimptomatic şi sub monitorizarea staff-ului medical viola'', a anunţat clubul într-un comunicat.

Echipa primavera (de tineret) a clubului, la care joacă Munteanu, îşi va desfăşura activitatea fără restricţii, având în vedere că nu a avut niciun contact cu jucătorul român.

În total, până în prezent, dintre participanţii la acţiunea naţionalei de tineret au fost testaţi pozitiv şapte fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic.

Echipa de fotbal Under-21 a României a fost învinsă cu 1-0, în deplasare, de Ucraina (9 octombrie), iar ulterior a învins, la Giurgiu, selecţionata Maltei cu scorul de 4-1, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021. Munteanu nu a evoluat în niciuna dintre partide, fiind rezervă în meciul cu Malta.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante

3 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

4 De citit!

5 Așa o fi?