Fotbal: Louis Munteanu, testat pozitiv la coronavirus la Fiorentina, după prezenţa la naţionala de tineret

Fotbal: Louis Munteanu, testat pozitiv la coronavirus la Fiorentina, după prezenţa la naţionala de tineret

Atacantul român Louis Munteanu a fost testat pozitiv la COVID-19 la revenirea sa la clubul italian de fotbal Fiorentina, după ce a fost prezent la naţionala Under-21 a României, a anunţat, vineri, gruparea viola pe site-ul său oficial.

''Fotbalistul Louis Munteanu, revenit după acţiunea naţionalei Under-21 a României, a fost supus ieri la un test molecular şi a avut un rezultat pozitiv la COVID-19. Jucătorul a fost pus imediat în izolare, fiind în prezent asimptomatic şi sub monitorizarea staff-ului medical viola'', a anunţat clubul într-un comunicat.

Echipa primavera (de tineret) a clubului, la care joacă Munteanu, îşi va desfăşura activitatea fără restricţii, având în vedere că nu a avut niciun contact cu jucătorul român.

În total, până în prezent, dintre participanţii la acţiunea naţionalei de tineret au fost testaţi pozitiv şapte fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic.

Echipa de fotbal Under-21 a României a fost învinsă cu 1-0, în deplasare, de Ucraina (9 octombrie), iar ulterior a învins, la Giurgiu, selecţionata Maltei cu scorul de 4-1, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021. Munteanu nu a evoluat în niciuna dintre partide, fiind rezervă în meciul cu Malta.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro