Fotbal: LPF a stabilit ca partida Astra Giurgiu - U Craiova să se dispute în această seară, de la ora 18:45

Fotbal: LPF a stabilit ca partida Astra Giurgiu - U Craiova să se dispute în această seară, de la ora 18:45

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat pe site-ul său oficial ca partida dintre Astra şi Universitatea Craiova, etapa a 9-a a play-off-ului Ligii I, amânată din cauza unui caz de coronavirus la un jucător al formaţiei giurgiuvene, să se dispute în această seară (vineri 31 iulie), de la ora 18:45.

Iniţial, partida ar fi trebuit să se dispute la 29 iulie, de la ora 21:30.

Meciul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova din această seară va fi condus de arbitrul Andrei Chivulete, ajutat de asistenţii Mircea Orbuleţ, Andrei Constantinescu şi rezerva Horia Gabriel Mladinovici, toţi din Bucureşti. Observator din partea CCA va fi Iosif Olah (Sfântu Gheorghe).

Conform site -ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, au mai fost făcute modificări la următoarele partide din play-off:

Vineri, 31 iulie
FCSB - CFR Cluj (ora 21:45)

Luni, 3 august
FCSB - Astra Giurgiu (ora 18:00)
Universitatea Craiova - CFR Cluj (ora 21:00)

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi şi Astra Giurgiu, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri şi la deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Poli Timişoara.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum cinci cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal. AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski