Fotbal: Luka Modric (Real Madrid) a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului său până în 2021

Fotbal: Luka Modric (Real Madrid) a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului său până în 2021

Mijlocaşul croat Luka Modric, cel mai bun fotbalist al lumii în 2018, a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru prelungirea contractului său cu un an, până pe 30 iunie 2021, relatează ziarul Marca.

Luka Modric a sosit la Real Madrid în 2012, pe timpul antrenorului Jose Mourinho, după un transfer de la Tottenham în schimbul a 34-35 milioane euro. Croatul a devenit unul dintre jucătorii cheie la mijlocul echipei Real Madrid.

Câştigătorul Balonului de Aur 2018 şi al premiului FIFA The Best era dorit cu insistenţă de Inter Milano, dar Modric a acceptat oferta de la Real Madrid pentru un nou contract şi va juca până la vârsta de 36 ani pe Santiago Bernabeu.

Modric a disputat 290 meciuri în tricoul madrilenilor şi a marcat 26 de goluri în toate competiţiile. A contribuit din plin la câştigarea a câte trei trofee în Liga Campionilor şi Supercupa UEFA, 4 trofee în Cupa Mondială a cluburilor, un titlu şi o cupă a Spaniei.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu