Fotbal: ''Mă simt în fiecare zi mai bine'', a anunţat Pele

Fotbal: ''Mă simt în fiecare zi mai bine'', a anunţat Pele

''Mă simt în fiecare zi mai bine'', a anunţat pe Twitter fostul mare fotbalist brazilian Pele, la aproape două luni de când a părăsit spitalul după extirparea unei tumori la colon, informează Reuters.

"Prieteni, a trecut ceva vreme de când am vorbit despre asta. Vreau să ştiţi că sunt bine. Mă simt în fiecare zi mai bine", a scris Pele, care purta mască. "Cred că nici măcar masca pentru protecţia mea nu-mi poate ascunde fericirea. Vă mulţumesc foarte mult, tuturor celor care-mi trimiteţi zilnic energie pozitivă", a adăugat el.

Mesajul nu a oferit însă nicio indicaţie despre felul cum decurge chimioterapia.

Pele, care a împlinit 81 de ani pe 23 octombrie, a fost internat pe 31 august pentru analize de rutină, fiindu-i depistată o tumoare "suspectă" la colon. El a fost operat patru zile mai târziu.

"Regele" fotbalului a petrecut apoi zece zile într-o unitate de terapie intensivă, unde a revenit patru zile mai târziu din cauza unor dificultăţi respiratorii, înainte de a părăsi spitalul pe 30 septembrie.

Fostul decar al Selecao şi-a neliniştit fanii în repetate rânduri din cauza stării sale de sănătate fragilă, fiind internat în spital în repetate rânduri.

Pele este unul din ultimii monştri sacri ai fotbalului, după decesul lui Johan Cruyff, în 2016, şi al lui Diego Maradona în noiembrie 2020.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)

* Sursa foto: Pele / Twitter.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

2 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf