Fotbal: Manchester City revine pe primul loc în Premier League

Fotbal: Manchester City revine pe primul loc în Premier League

Echipa Manchester City a învins cu scorul de 1-0 formaţia Tottenham Hotspur, în ultimul meci al etapei a 10-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputat luni seara pe stadionul Wembley.

Oaspeţii au marcat unicul gol al întâlnirii în minutul 6, prin algerianul Riyad Mahrez, jucător transferat în această vară de la Leicester City.

Graţie acestui succes, Manchester City, campioana en titre, a acumulat 26 de puncte şi a revenit pe primul loc al clasamentului, depăşind-o la golaveraj pe FC Liverpool (+26 faţă de +16). Chelsea ocupă poziţia a treia, cu 24 puncte, urmată de Arsenal Londra, 22 puncte, şi Tottenham, 21 puncte.

La finalul jocului, Mahrez a ţinut să-i aducă un omagiu fostului său patron de la Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, care a decedat sâmbătă seara, în urma unui accident de elicopter.

"Nu este uşor să trăieşti astfel de lucruri. Preşedintele era o persoană foarte specială pentru mine. Am petrecut patru ani şi jumătate acolo şi am multe amintiri legate de el. Era un om bun. Sunt foarte, foarte trist. De aceea, atunci când am marcat am ridicat mâinile către cel pentru el. A făcut multe pentru mine şi pentru Leicester", a declarat internaţionalul algerian.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”