Fotbal: Manchester City si Pep Guardiola i-au învins pe Manchester United și Jose Mourinho chiar pe Old Trafford

Fotbal: Manchester City si Pep Guardiola i-au învins pe Manchester United și Jose Mourinho chiar pe Old Trafford

Manchester City a învins într-unul dintre cele mai așteptate meciuri-derby ale fotbalului englez pe Manchester United, chiar în "Templul" adversarului, pe Old Trafford, cu scorul de 2-1 (2-1), în fața a 75.272 spectatori.

Partida, disputată în cadrul etapei a 4-a a Premier League, a fost și o confruntare între doi dintre cei mai în vogă antrenori ai momentului, Pep Guardiola, de la Manchester City, impunându-se în fața lui Jose Mourinho, cum a mai facut-o și când cei doi tehnicieni erau la Barcelona, respectiv, Real Madrid.

Oaspeții din meciul de sâmbătă au condus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de De Bruyne (15) și Iheanacho (36), Manchester United reducând din handicap în minutul 42, când a marcat suedezul Ibrahimovic. În acest moment, "Cetățenii", care au eliminat Steaua din play-off-ul Ligii campionilor, au maximum de puncte — 12 puncte, conducând în clasamentul provizoriu.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria