Fotbal: Manchester United nu îi prelungește contractul lui Ibrahimovic, anunță BBC

Fotbal: Manchester United nu îi prelungește contractul lui Ibrahimovic, anunță BBC

Clubul englez de fotbal Manchester United nu va activa opțiunea de prelungire a contractului atacantului suedez Zlatan Ibrahimovic, a anunțat vineri postul britanic BBC.

Ibrahimovic, în vârstă de 35 ani, a venit în vara anului trecut la gruparea de pe Old Trafford, în calitate de jucător liber, după despărțirea de campioana Franței, Paris Saint-Germain, semnând un contract pe un an, cu opțiune pentru un sezon suplimentar.

La primul său sezon în Anglia, atacantul scandinav a marcat 28 de goluri în 46 de partide disputate în toate competițiile, înainte de a suferi o ruptură de ligamente la genunchi, accidentare care îl va ține departe de gazon cel puțin șase luni.

Starul suedez, care a fost supus unei intervenții chirurgicale luna trecută, a început procesul de recuperare în orașul american Pittsburgh, unde a fost operat.

Potrivit BBC, Ibrahimovic, care își va încheia contractul pe 30 iunie, nu va apărea pe lista "fotbaliștilor reținuți" de cluburile din Premier League, care a fost publicată vineri.

Mai multe organe de presă din Marea Britanie susțin că printre cluburile interesate de serviciile suedezului se numără și Los Angeles Galaxy, din Liga profesionistă nord-americană, nu au mai jucat de-a lungul timpului vedete precum David Beckham, Robbie Keane, Landon Donovan, Steven Gerrard sau Ashley Cole.

Alte nume cunoscute din campionatul englez care și-au părăsit cluburile în această vară sunt John Terry, care pleacă de la Chelsea după 19 sezoane, Willy Caballero, Jesus Navas, Gael Clichy și Bacary Sagna, care și-au confirmat deja despărțirea de Manchester City.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...