Fotbal: Maradona îl susţine ''mai mult ca oricând'' pe Nicolas Maduro ca preşedinte al Venezuelei

Fotbal: Maradona îl susţine ''mai mult ca oricând'' pe Nicolas Maduro ca preşedinte al Venezuelei

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona şi-a exprimat joi susţinerea pentru preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, şi a asigurat că "în Venezuela guvernează poporul", după ce Juan Guaido, reprezentant al opoziţiei, s-a autoproclamat miercuri preşedinte, informează EFE.

"Nu mă voi schimba. Astăzi, mai mult ca oricând, cu preşedintele Nicolas Maduro", a scris fostul campion mondial pe Instagram.

În trecut, actualul antrenor al echipei mexicane Dorados de Sinaloa şi-a exprimat de multe ori susţinerea pentru predecesorul lui Maduro, Hugo Chavez. În 2017, Maradona a spus că este "soldatul" lui Maduro.

"În Venezuela guvernează poporul", a adăugat pe Instagram Maradona, care este cunoscut ca susţinător al dictaturii cubaneze şi al altor guverne cu ideologie de stânga.

După cum a anunţat AFP, Nicolas Maduro conta joi pe sprijinul armatei pentru a contracara susţinerea internaţională adusă preşedintelui parlamentului Juan Guaido, care s-a autoproclamat miercuri "preşedinte" interimar şi a fost recunoscut imediat de către SUA şi aliaţii lor în regiune.
AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...