Fotbal: Marcel Popescu spune că Universitatea Craiova va mai aduce doi jucători, un fundaş şi un mijlocaş central

Fotbal: Marcel Popescu spune că Universitatea Craiova va mai aduce doi jucători, un fundaş şi un mijlocaş central

Managerul general al Universităţii Craiova, Marcel Popescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în perioada următoare la echipă vor mai fi aduşi doi jucători, un fundaş central şi un mijlocaş central, care vor fi trecuţi pe lista UEFA pentru a putea evolua în Europa League.

"Vor veni încă doi jucători, un fundaş central şi un mijlocaş central, care vor acoperi aceste două posturi. Încercăm în permanenţă să creştem calitatea lotului, şi numeric şi valoric, aşa că s-ar putea ca în turul 2 sau în turul 3, lista actualizată a UEFA să cuprindă şi nume importante din fotbalul european. Până la sfârşitul lui august e o perioadă complicată, în care rezervele de energie trebuie conservate cât mai mult, deplasările lungi trebuie făcute cât mai rapid", a declarat Marcel Popescu.

Oficialul echipei craiovene a precizat că şi în acest sezon obiectivele rămân câştigarea campionatului şi a Cupei României şi un parcurs cât mai lung în Europa League.

"Obiectivul Universităţii Craiova este înalta performanţă. Sunt cluburi care nu beneficiază de infrastructura de care beneficiem noi, şi aici mă refer şi la cantonament, nu numai la stadion, nu au disponibilitatea financiară pentru a face mare performanţă. Gică Hagi recunoaşte că dacă nu vinde jucători nu poate să trăiască. Marea performanţă înseamnă inclusiv câştigarea titlului şi a cupei, dar nu concurăm singuri, sunt o serie de factori care ţin de marea performanţă. Nu vreau să găsesc circumstanţe atenuante de la început, dar faptul că nu jucăm cu niciuna dintre echipele angrenate în cupele europene în primele opt etape se pare că este un avantaj. Dar în 2020 vor fi 15 puncte în care se vor întâlni echipele care au fost anul acesta în play-off şi care şi-au declarat intenţia de a câştiga titlul sezonul viitor. Nu suntem în categoria echipelor care să aibă 30 de jucători de aceeaşi valoare, pentru a lupta pe trei fronturi, dar intrăm cu intenţia declarată de a face un sezon mai bun decât cele care au fost până acum, iar pe plan internaţional de a trece de aceste două praguri", a mai spus Popescu. AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mircea Lazaroniu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...