Fotbal: Marcelo Bielsa (Leeds United) şi-a instalat dormitorul şi bucătăria la baza de antrenament

Fotbal: Marcelo Bielsa (Leeds United) şi-a instalat dormitorul şi bucătăria la baza de antrenament

Antrenorul Marcelo Bielsa, poreclit şi ''El Loco'' (Nebunul), a surprins din nou pe toată lumea cu o extravaganţă, când şi-a instalat dormitorul şi bucătăria la baza de antrenament a clubului englez de fotbal Leeds United, pentru a fi primul pe teren şi pentru a evita traficul aglomerat din oraş, relatează AS.

Leeds United este liderul la zi în liga secundă a Angliei (Championship), cu un punct avans faţă de Norwich City, şi conducerea este dispusă să satisfacă orice cerinţă a tehnicianului argentinian care poate readuce clubul în Premier League după 15 ani de exil. Bielsa a solicitat de asemenea la baza Thorp Arch un spaţiu special, în care alături de secunzi să urmărească ore întregi înregistrările video cu adversarele din campionat.

De când a venit, Bielsa a impus la club o disciplină severă, a fost interzis consumul de bere, iar medicii verifică zilnic greutatea şi sănătatea jucătorilor. Una dintre obsesiile lui Bielsa este înălţimea gazonului pe terenul de antrenament, iar porţile sunt suspendate pentru a primi aceeaşi cantitate de lumină şi iarba să crească uniform peste tot. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...