Fotbal: Marius Șumudică (Astra Giurgiu) a declarat că a avut o casă de pariuri de unde primea 15 la sută

Fotbal: Marius Șumudică (Astra Giurgiu) a declarat că a avut o casă de pariuri de unde primea 15 la sută

Antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că a avut o casă de pariuri în urmă cu aproape opt ani de zile de la care primea un procent de 15 la sută, dar acum nu face nimic altceva decât să antreneze.

''Mă mir așa că sunt mai mulți oameni (n. r., la conferința de presă) decât au fost înainte de West Ham, când era un meci foarte important și nu era sala așa de plină ... sau sunteți aici ca să îmi puneți mie altfel de întrebări, probabil. Ca să fiu scurt, știu ce vă roade pe foarte mulți dintre dumneavoastră, nu o să comentez acest subiect de implicarea lui Marius Șumudică în pariuri, în descoperirea unui cont, în tot felul de genul ăsta, este un dosar pe rol, se judecă în momentul de față, la momentul respectiv veți afla probabil soluția, iar eu voi face comentariile de rigoare'', a declarat Șumudică.

''Fiindcă nu îmi place să mă ascund, o să aflați rezultatul cred că săptămâna viitoare ... vă rog să înțelegeți acest lucru, am vorbit și cu avocatul meu și nu vreau să fac mai multe comentarii ... Acest scandal nu știu de ce a apărut acum, atât pot să vă spun ... Jucătorii sunt liniștiți, s-au pregătit foarte bine, iar eu sunt foarte bine, am dormit bine, fără pastile, sunt odihnit, aștept campionatul, nu am nicio treabă, indiferent ce se va întâmpla eu îmi duc crucea, mie nu mi-e frică de nimic, decât de Dumnezeu, respect comisiile, respect dacă se va întâmpla să mă suspende cineva sau va dovedi că sunt vinovat, atâta tot, mai departe nu comentez... Da, am avut și o casă de pariuri, dacă vă interesează, acum vreo șapte-opt ani, adică eram colaborator la o casă de pariuri, mi se dădea 15 la sută procent la momentul respectiv, dar, în rest, acum nu am nicio casă de pariuri, nu fac reclamă la nicio casă de pariuri, nu fac nimic, antrenez'', a declarat Marius Șumudică.

Și Adrian Scarlatache, una dintre noile achiziții ale Astrei Giurgiu din această iarnă, a declarat că jucătorii nu sunt afectați de aceste discuții despre pariuri.

''Pe noi nu afectează sub nicio formă treaba asta, noi nu ne gândim la treburile astea, chiar nu discutăm despre ele în vestiar, noi avem obiectivul nostru de mâine (n.r. jocul cu CFR Cluj de sâmbătă 13 februarie), noi ne vedem de antrenamente, de joc, de pregătirea partidei și pe noi nu ne-a afectat sub nicio formă toată tevatura asta'', a declarat și Adrian Scarlatache.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia