Fotbal: Massimo Pedrazzini, numit director de metodică la Academia Hagi

Fotbal: Massimo Pedrazzini, numit director de metodică la Academia Hagi

Italianul Massimo Pedrazzini, fostul antrenor al echipei Steaua, a fost numit director de metodică şi antrenament la Academia Hagi.

"Începând din această săptămână, Massimo Pedrazzini este noul director de metodică şi antrenament din cadrul centrului de copii şi juniori al Academiei Hagi. În vârstă de 62 de ani, Massimo Pedrazzini va colabora îndeaproape cu directorul tehnic Cristian Cămui şi cu cei trei directori coordonatori ai academiei constănţene Vasile Mănăilă (15-19 ani), Mihai Stere (10-13 ani) şi Constantin Mareş (6-9 ani)", se arată într-un comunicat de presă al şcolii de fotbal patronate de Gheorghe Hagi.

Fost secund al lui Gheorghe Hagi în perioada în care acesta a antrenat-o pe Steaua (actuala FCSB, n. red.), Pedrazzini spune că este o provocare să lucreze la academia acestuia.

"Gheorghe Hagi a fost mereu un model pentru mine, iar relaţia noastră s-a dezvoltat de când i-am fost secund la Steaua. În 11 ani Academia de Fotbal Gheorghe Hagi s-a dezvoltat incredibil de frumos, iar nivelul de la care pornesc este unul foarte ridicat. Împreună cu Cristi Cămui vor încerca să ridicăm acest nivel şi sunt conştient că pentru a reuşi acest lucru este nevoie de timp. Este o provocare foarte interesantă şi un motiv de bucurie să fac parte din acest proiect", a declarat Massimo Pedrazzini.

În vârstă de 62 de ani, Pedrazzini, a fost în mai multe rânduri antrenor secund la Steaua, dar a ocupat şi funcţia de principal interimar, înainte de numirea lui Cristiano Bergodi (2009). AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”