Fotbal: Meciul FCSB - CFR Cluj, amânat din pricina unui caz de Covid-19 la echipa oaspete

Fotbal: Meciul FCSB - CFR Cluj, amânat din pricina unui caz de Covid-19 la echipa oaspete

Meciul FCSB - CFR Cluj, programat sâmbătă (astăzi) în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I, a fost amânat în urma apariţiei unui caz de Covid-19 la echipa oaspete, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) într-un comunicat.

"Meciul dintre FC FCSB şi CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21:00, a fost amânat din cauza apariţiei unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene", a indicat LPF.

"Liga Profesionistă de Fotbal va anunţa în perioada imediat următoare, după consultarea cu deţinătorii drepturilor TV, şi având în vedere situaţia medicală nou apărută, ziua şi ora la care se va disputa această partidă", a adăugat LPF.

Meciul FCSB - FC CFR 1907 Cluj-Napoca urma să se desfăşoare pe Arena Naţională din Bucureşti. AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”