Fotbal: Meciul Steaua - Manchester City va fi arbitrat de italianul Orsato

Fotbal: Meciul Steaua - Manchester City va fi arbitrat de italianul Orsato

Meciul dintre Steaua București și echipa engleză Manchester City, din prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal, va fi arbitrat de o brigadă din Italia, cu Daniele Orsato la centru.

Orsato (40 ani) este arbitru internațional din 2010 și a condus până acum două meciuri ale unor echipe românești în cupele europene.

Italianul s-a aflat la centru la meciul câștigat de CFR Cluj pe terenul formației Manchester United, pe 5 decembrie 2012, în Liga Campionilor.

De asemenea, Orsato a arbitrat-o pe Petrolul Ploiești, în meciul pierdut cu 1-3 pe teren propriu, pe 21 august 2014, în play-off-ul Europa League.

Arbitri asistenți la meciul Steaua — Manchester City vor fi Riccardo Di Fiore și Lorenzo Manganelli, arbitri asistenți adiționali au fost desemnați Paolo Mazzoleni și Carmine Russo, în timp ce arbitru de rezervă va fi Matteo Passeri.

Delegat UEFA a fost nominalizat cipriotul Adonis Procopiou, iar observator UEFA pentru arbitri va fi polonezul Zbigniew Przesmycki.

Meciul dintre Steaua și City va avea loc marți, de la ora 21,45, pe Arena Națională, returul fiind programat pe 24 august, pe Etihad Stadium.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...