Fotbal: Meciurile din Ligue 1 se vor disputa fără spectatori sau cu maxim 1.000 de oameni în tribune

Fotbal: Meciurile din Ligue 1 se vor disputa fără spectatori sau cu maxim 1.000 de oameni în tribune

Ministrul Sportului, Roxana Mărăcineanu, a anunţat luni că partidele din prima ligă franceză de fotbal, Ligue 1, se vor disputa fără spectatori sau în prezenţa a maxim 1.000 de oameni în tribune până pe 15 aprilie, scrie L'Equipe.

Potrivit lui Mărăcineanu, în contextul epidemiei de coronavirus, organizatorii au dreptul să vândă maxim 1.000 de bilete la meci însă, potrivit unor surse, partidele din următoarele patru etape se vor disputa aproape sigur cu uşile închise. Printre aceste partide va fi şi derby-ul campionatului, Olympique Marseille - PSG.

De asemenea, sub incidenţa acestor noi reguli va intra şi finala Cupei Ligii franceze, dintre PSG şi Lyon, din data de 4 aprilie.

Mărăcineanu a confirmat totodată că meciul de rugby dintre Franţa şi Irlanda, din Turneul celor Şase Naţiuni 2020, care trebuia să se joace pe 15 martie, se amână. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…