Fotbal: Messi - Diego este etern

Fotbal: Messi - Diego este etern

''Diego este etern'', a scris miercuri seara, pe Instagram, Lionel Messi, starul echipei FC Barcelona şi căpitanul naţionalei de fotbal a Argentinei, după aflarea veştii decesului lui Diego Armando Maradona, scrie AFP.

Messi a postat şi două fotografii în care apare alături de Maradona.

''O zi foarte tristă pentru toţi argentinienii şi pentru fotbal. Ne părăseşte, dar nu pleacă, pentru că Diego este etern. Păstrez toate momentele frumoase pe care le-am trăit alături de el şi aş dori să profit de această ocazie pentru a transmite condoleanţe familiei şi prietenilor săi. RIP'', a scris Messi în postarea sa.

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona a încetat din viaţă în urma unui stop cardiac, în locuinţa sa, a anunţat agentul şi prietenul său, Matias Morla, potrivit EFE.

"A murit Diego", a declarat, pentru EFE, Sebastian Sanchi, purtătorul de cuvânt al celui care a fost marele artizan al câştigării Cupei Mondiale 1986 de către Argentina.

În jurul orei locale 13:00 (16:00 GMT) unele media locale au informat că Maradona a suferit un stop cardiac la domiciliul său din provincia de Buenos Aires şi că cel puţin patru ambulanţe se îndreaptă spre locuinţa sa.

Decesul a fost anunţat puţin mai târziu de canalul Todo Noticias, care a asigurat că a vorbit cu Matias Morla, agentul şi prietenul lui Maradona. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…